mandag den 1. oktober 2012

Jeg har haft en rigtig god uge og weekend bestående af en masse lækre oplevelser! Sidste uge var der homecoming-uge hvor vi havde et nyt tema hver dag som vi skulle pynte os op til.

Der var;
- Mustache-Monday
- Hippie-Tuesday
Jeg har et fag der hedder Marriage and Parenting, hvor vi i tirsdags holdt en bryllupsreception. Jeg blev valgt som bruden, hvilket jeg var utrolig overrasket over, men det var en fed oplevelse. Min "mand" og jeg skulle danse brudedans, kaste buketten og tilsidst dele kage. Jeg smadrede naturligvis hele kagen i hans ansigt, men desværre gjorde han det samme på mig, men sjovt var det!!
- Nerd-Wednesday
Om aftenen spillede jeg noget kaldet Powderpuff. Det er ligesom Football, bare med flag i stedet for tackling. Vi var delt op i tre hold: Sophomore, Juniors og Seniors. Jeg spillede på Seniornes hold og var på defense line  Det var utrolig sjovt, og Seniorne vandt naturligvis!!
- Superhero-Thursday
Om aftenen var der noget der hed Mud volleyball. Det er hvor du som beskrevet i navnet spiller volleyball i mudder. Vi spillede dog ikke meget volleyball. Det endte mere i en mudderkrig! Det var så ulækkert, men samtidig også så sjovt!
- Spirit-Friday
Fredag formiddag havde skolen en parade. Jeg var på spiritbussen. Det var okay, men havde forventet at det var sjovere.. Bagefter paraden tog jeg og nogle dejlige tøser til homecoming-football game. Vi malede os i ansigtet, og vores skole vandt heldigvis kampen! Bagefter tog vi hjem til en af pigerne og hyggede i spabad og så film.

Lørdag bestod af fest med tøserne. Det var rigtig hyggeligt!

I dag var jeg i kirke og bagefter slappede jeg bare af og skypede med min familie. Om aftenen kom familien Lehman på besøg. Det var både hyggeligt og sjovt. Vandt tre gange i træk i bordfodbold!!!

Alt i alt har jeg haft mig en utrolig god uge!!

I morgen tager jeg en lille tur til Yellowstone. Skal være der helt indtil torsdag. Det skal nok blive hyggeligt! Håber i alle har det godt i Danmark. Savner jer 
Kram og kærlighed USA. 
Mustache-Monday

Hippie-Tuesday og bryllup
Nerd-Wednesday og Powderpuff
Superhero-Thursday og Mud volleyball


 Spirit-Friday, Homecoming Football game og tøseaften

 
Saturday party with the girls 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar